Over Blijft Mooi

Even voorstellen

Ik ben Claudia, eigenaar en het dagelijkse gezicht achter de vintage woonwinkel Blijft Mooi. Achter de schermen word ik ondersteund door Tom die een groot deel van het vervoer en bezorging van de meubels voor zijn rekening neemt, reparaties uitvoert en altijd bereid is om klusjes te doen!

 

Het ontstaan

Bij ons thuis staat zo'n letterbord met de tekst: ‘Do more of what makes you happy’.  Cliché en een beetje kitsch maar onbewust is deze zin wel de aanleiding geweest voor het ontstaan van Blijft Mooi! Wij worden happy van het zoeken naar mooie vintage spullen, waar nodig opknappen ervan en ze een tweede leven geven. En hoe leuk is het om andere mensen ook blij te maken met onze vondsten? 

Ons aanbod

Wij verkopen voornamelijk vintage meubels, verlichting en woonaccessoires uit de jaren 50, 60 en 70. Maar als we de kans krijgen een mooi Art Deco kastje uit de jaren '20/'30 te kopen, laten we die niet voorbij gaan!  Voorwaarde bij inkoop is dat we er zelf blij van worden en dat de spullen kwaliteit en ambachtelijkheid uitstralen. In de winkel vind je een mix van stijlen; strakke Scandinavische kasten en designlampen, sierlijke gevormde serveerwagens en theekastjes, prachtig glaswerk van kristal etc. Juist door stijlen te combineren creëer je je eigen unieke interieur! 

 

Duurzaam

Alles wat wij aanbieden is met zorg geselecteerd en waar nodig gerestaureerd. Onze producten onderscheiden zich door hun ontwerp en het vakmanschap waarmee ze zijn afgewerkt; zichtbaar in details zoals handgrepen.  Natuurlijk mogen er lichte sporen van gebruik zichtbaar zijn; het gaat tenslotte om vintage… Alle stukken kunnen nog jaren mee, brengen sfeer in je huis en je levert door de aanschaf ervan ook nog eens een bijdrage aan het milieu.  Als je eenmaal zo'n felbegeerde kast, lamp of tafel hebt bemachtigd, doe je hem niet meer weg; want het Blijft Mooi!!

 

Zoeken naar pareltjes

Met veel enthousiasme zijn wij constant op zoek naar de mooiste spullen; als wij blij worden van een vondst en we het eigenlijk zelf zouden willen houden, weten we dat het goed zit :-) We struinen hiervoor stad en land af naar dat ene pareltje en richten ons voornamelijk op Denemarken, Duitsland en Frankrijk.

 

Wil je onze vondsten in het echt zien? Je bent van harte welkom in onze winkel aan de Vlierboomstraat 500 in Den Haag. Wij zijn geopend vrijdag en zaterdag 11:00-17:00 of op afspraak. Volg ons ook op instagram! @blijftmooivintage

 

Bijdrage goed doel
Door een aankoop te doen bij Blijft Mooi draag je indirect bij aan het goede doel! Wij willen jaarlijks rond Kerst een donatie doen aan een goed doel vanuit de winstopbrengst. In december 2022 was dit het KWF.