Verzending en retour

  • Bestellingen worden na ontvangst van betaling binnen drie werkdagen verstuurd.
  • Artikelen die niet kwetsbaar zijn kunnen via PostNL verstuurd worden. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat en gewicht van het pakket en zijn voor jouw rekening. Een pakket met de maximale maat van 50x50x100 cm en het maximale gewicht van 10 kg (incl. verpakking), kost €6,75. Een pakket met een maximale maat van 176x8x58 cm en het maximale gewicht van 20 kg (incl. verpakking) kost 13,-. De verzendkosten van PostNL gelden voor leveringen binnen Nederland en zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. De kosten van verzending per post naar andere landen zijn op aanvraag.
  • Niet alle producten kunnen via de pakketpost verstuurd worden. Indien het product te groot of te kwetsbaar is voor pakketpost, dan kan het product worden afgehaald of door ons worden bezorgd. Wij geven vooraf een prijsopgave van de transportkosten en spreken in onderling overleg een bezorgdag en -tijd af.
  • Bij een online bestelling heb je na ontvangst van je bestelling 14 dagen bedenktijd en mag je  het artikel retour sturen of brengen. Indien je een artikel retour wilt sturen of brengen naar de winkel dan moet dit vooraf gemeld worden via een e-mail. Voorwaarde is wel dat het artikel in exact dezelfde staat is als bij de verkoop. De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de koper.
  • Het aankoopbedrag wordt nadat aan de voorgaande voorwaarden is voldaan, geretourneerd.