Samenwerken in de 'Vintage Driehoek'

Gepubliceerd op 1 oktober 2023 om 20:17

Een eigen bedrijf hebben is een droom die werkelijkheid is geworden! Jaren geleden was ik al bezig met fantaseren en plannen maken om een winkel te beginnen. Kinderkleding of vintage meubels moest het worden; maar al snel bleek dat er veel meer bij kwam kijken dan ik in eerste instantie dacht en eerlijk is eerlijk; ik durfde het ook gewoon niet aan. Een gezin met 3 opgroeiende kinderen vroeg - naar mijn idee - om een vast inkomen en zekerheid! Zo ben ik dus nog jaren in de sociale sector blijven werken in verschillende functies; gestart als secretaresse bij een welzijnsorganisatie en uiteindelijk als pedagoog. Maar de wens bleef bestaan en in 2021 aan het eind van de coronacrisis zag ik mijn kans en begon ik Blijft Mooi, een vintagewinkel in de Vruchtenbuurt in Den Haag!

Eigen baas zijn is soms ook een beetje eenzaam

Natuurlijk is het fantastisch dat ik helemaal zelf mag bepalen wat ik verkoop en hoe ik de winkel wil inrichten. En dat ik zelf kan bepalen op welke dagen de winkel open is en op welke tijden ik mijn andere werkzaamheden plan. En ook lekker; dit kan dus ook met de laptop op de bank zijn in joggingbroek met een cappuccino erbij ;-) Maar... soms mis ik het overleg met collega's, het krijgen van advies, tips of gewoon even ervaringen delen! Natuurlijk vind je op social media veel collega's waar je soms leuk contact mee hebt, maar iedereen is toch bezig met zijn eigen bedrijf en huiverig om te veel informatie te geven omdat je toch elkaars concurrent bent...

 

Vintagedriehoek in de Vruchtenbuurt in Den Haag: hergebruik, stijl en gezelligheid

Des te leuker vind ik het dat Georgia, eigenaar van Koffie en Kansen, bij mij in de winkel kwam om kennis te maken en vroeg of ik zin had om wat dingen samen te doen omdat we in dezelfde branche zitten, in dezelfde wijk! Bij Koffie en Kansen kun je natuurlijk koffie drinken, maar ook ontbijten, lunchen en borrelen. En daarnaast verkoopt Georgia mooie vintage kleding, meubels en accessoires. Ook heeft ze Janou van Wouwww by Janou gevraagd om aan te sluiten. Janou is gespecialiseerd in gerestylede meubels, unieke woonaccessoires en hoogwaardige meubelverf van Fusion Mineral Paint. Drie winkels met ieder hun eigen unieke aanbod maar met de overeenkomst dat we allemaal met passie vintage verkopen! De vintagedriehoek heeft niet alleen betrekking op de 3 peilers waar onze winkels op rusten: hergebruik, stijl en gezelligheid maar ook op de locaties: onze winkels liggen op steenworpafstand in een driehoek in de wijk!

 

Oktober Woonmaand met 10% korting op het hele assortiment!

Onze eerste gezamenlijke actie is meteen een heel aantrekkelijke! We bieden maar liefst 10% korting op ons assortiment tijdens Oktober Woonmaand! (M.u.v. kleding bij Koffie en Kansen en kerstartikelen bij Wouwww by Janou.) Dus kom langs in onze winkels en laat je verrassen en inspireren door het unieke aanbod! Check de websites voor meer informatie en openingstijden.

Lieve groet,
Claudia

 

koffieenkansen.nl

www.wouwwwbyjanou.nl 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Georgia
9 maanden geleden

Wat een enorm herkenbare blog, zelfs de tijdlijn: ik had het zelf kunnen schrijven! Op naar verdere samenwerking en versterking! ✨